neděle 26. dubna 2015

Powerbanka MAXXO G100 10 000mAh

Tak nakonec, vyhrál Huawei G620s, kvůli ceně, a kvůli dostatečné vybavě pro mé účely, a jelikož, už má několik lidí v mém okolí, a opravdu funguje.
Zároveň s ním jsem pořídil novou Powerbanku, jelikož stávající 5000mAh od Colorova, byla slabá, a při hraní Ingressu nevydržela dostatečnou dobu, sice je fakt že měla něco za s sebou už. Ale G620s má 2000mAh baterku, a přece jen hladovější displej, než původní Y300, a o dvě jádra navíc, to si beztak tak něco veme ještě. No proto byl čas na upgrade Powerbanky. Chtěl jsem již nějakou pořádnou, takže 10 000mAh, bylo jako základní kapacita, kterou jsem hledal. Po přemýšlení nad Adatou která věrně kopíruje Xiaomi banku, která nemá certifikaci pro EU a musel bych ji objednávat z číny přímo, nakonec vyhrála powerbanka MAXXO G100 10 000mAh.

Powerbanka jako taková

Kapacita je podle mě dostatečná, a tahle banka ji u udrží několik dní bez samovolného vybíjení bez problému, což je fajn, akorát co sem u své původní Colorovo banky měl jako vychytávku, a to že se zapla sama při připojení zátěže, tak tady nefunguje, musí se ručně zapnout pomocí tlačítka. A stav nabití signalizují klasicky 4 diody, místo modré barvy tak bílé. Ale jsou dostatečně jasné aby byli snadno viditelné i ve dne.

Něco parametrů

Hmotnost banky je sice větší, je v ruce přece jen poznat, ale zase to není žádná tužková baterka co vydrží pět minut, ale pořádná nálož elektriky na cesty, což se dnes může kdykoliv hodit.
Výstupy jsou dva, jeden 1A, a druhý 2,1A pro případ moc žravého telefonu, nebo když by jste potřebovali rychle nabít. A nebo pro nějaký menší tablet. Lze nabijet s obou konektorů naráz, což se může hodit, na Ingressu, když potřebuje někdo nabít, a vy zároveň nabijíte svůj mobil.
Nabijecí dobu nebudu popisovat, pokud nemáte 2A nabiječku, tak to bude trvat prostě celou noc. A nabijení z USB z počítače v tomhle případě opravdu nepřipadá v úvahu, nějakých 20h nabijení fakt moc.
Kabel u banky je krátký, takový ten 15cm,  takže ideální stav je pokud máte doma něco delšího, a nebo si pořídíte, aby jste mohli mit banku v kapsy, a mobil v ruce. Pokud nehodláte nabijet tak, že oboj položíte vedle sebe na stůl, či do tašky, batohu.

Pokud hledáte levnější a kvalitní powerbanku, co opravdu má kapacitu a vydrží, tak doporučuji. dá se sehnat od 700kč.

Obchod - Elektro Spáčil

Fotky:





Žádné komentáře:

Okomentovat